info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Oost-Nederland
BSI Group The Netherlands B.V. verhuist naar het kantoorgebouw ‘Say Building B’ te Amsterdam

BSI Group The Netherlands B.V. verhuist naar het kantoorgebouw ‘Say Building B’ te Amsterdam

BSI Group The Netherlands B.V. heeft een zevenjarig contract afgesloten voor de huur van circa 700 m² kantoorruimte in het gebouw ‘Say Building B’ in Amsterdam. Zij zal vanaf 1 maart 2018 haar intrek nemen op de 4e verdieping van het moderne kantoorgebouw gelegen aan het John M. Keynesplein.

BSI Group The Netherlands B.V. is een certificatie-instelling en onder andere grondlegger van diverse ISO-normen. Momenteel is zij gevestigd in het nabijgelegen gebouw ‘Adam Smith Building’ aan de Thomas R. Malthusstraat in Amsterdam. BSI Group The Netherlands B.V.blijft daarmee gevestigd in het Riekerpolder gebied.

Het Riekerpolder gebied heeft een grote aantrekkingskracht op internationale huurders en ook in het gebouw ‘Say Building B’ zijn meerdere hoogwaardige bedrijven gevestigd. In de omgeving bevindt zich het Dutch Design Hotel Artemis. Daarnaast wordt het gebied gekenmerkt door een goede bereikbaarheid per auto.

De eigenaar is tijdens deze transactie begeleid door Cushman & Wakefield. BSI Group The Netherlands B.V. werd geadviseerd door Spring Real Estate.

Comments are closed.