info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
Chalet Group verkoopt kantoorgebouw Campus Offices te Diemen aan M7

Chalet Group verkoopt kantoorgebouw Campus Offices te Diemen aan M7

Chalet Group heeft het zeer goed onderhouden kantoorgebouw ‘Campus Offices’, gelegen aan de Dalsteindreef 141 te Diemen, aan een entiteit van M7 verkocht.

Het kantoorgebouw is gelegen in het kantorenpark Bergwijkpark-Noord, op een zichtlocatie langs de Gooiseweg en op steenworp afstand van het NS station Diemen-Zuid. Het object bestaat uit 3.583 m² v.v.o. kantoorruimte, verdeeld over een kelder, begane grond en zes bovengelegen verdiepingen. Tevens beschikt het gebouw over 56 parkeerplaatsen en worden er verschillende faciliteiten aangeboden zoals een receptie, vergaderkamers en een koffiebar.

Chalet Group, opgericht in 2009, is eigenaar en asset manager van een commerciële vastgoedportfolio (i.e. kantoren, bedrijfsgebouwen en winkels). Als asset manager maakt zij deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers uit Londen.

TREC heeft Chalet Group tijdens het verkoopproces commercieel geadviseerd. M7 werd in het gehele traject commercieel bijgestaan door Spring Real Estate en juridisch door Van Doorne.

Reageren is niet mogelijk