Emakina NL verplaatst hoofdkantoor naar de Houthavens 

Emakina NL verplaatst hoofdkantoor naar de Houthavens 

Emakina NL verplaatst per zomer 2017 haar hoofdkantoor naar een nieuwe locatie in de Amsterdamse Houthavens. Heren2 zal aan de Danzigerkade een gebouw ontwikkelen dat met uitzondering van de begane grond (waar horeca is geprojecteerd) geheel door Emakina NL in gebruik zal worden genomen.  

Met de bouw van de Danzigerkade 4 realiseert Heren2 de laatste mogelijkheid voor kleinschalig singel tenantgebouw direct aan de Danzigerkade. De ligging vooraan in het gebied, naast Theater Amsterdam en dichtbij de voorzieningen en het openbaar vervoer waren voor Emakina NL de belangrijkste redenen om voor deze locatie te kiezen. De ontwikkelingen in de Houthavens nemen een hoge vlucht, zowel de naastgelegen woningbouw als onderhavige commerciële ontwikkelingen blijken een groot succes te zijn. Het volgende ontwerp van Heren2, een hedendaags Pakhuis, wordt momenteel al weer uitgewerkt voor de verhuur.

Dedato Ontwerpers en Architecten is verantwoordelijk voor het ontwerp van Danzigerkade 4. De gevel kenmerkt zich door een opvallende goudkleurige constructie, het gebruik van grote glazen gevelelementen en veel buitenruimte. Het gebouw is in totaal 2.234 m² groot, Emakina NL zal daarvan 1.907 m² en 9 parkeerplaatsen in gebruik nemen. Het is nog niet bekend welk horecaconcept op de begane grond zal komen.

Emakina werd in dit traject geadviseerd door Spring Real Estate.

Geert Rietbergen, CEO van Emakina NL: “De groei die wij hebben doorgemaakt is een team effort – mogelijk gemaakt door het talent, de ambitie en de inzet van al onze 120 collega’s. Ons nieuwe kantoor moet deze ambitie reflecteren. Ik wil ons directieteam met CTO Seth van der Maas, COO Robert Goedemans en CCO Sjoerd van Gelderen speciaal danken voor de sturing en het momentum dat ze genereren om dit mogelijk te maken. Samen leiden we onze teams naar een niveau van topservice en impact voor onze klanten en daarmee naar verdere groei.”

Over Emakina NL
Emakina NL is onderdeel van Emakina Group en opereert als full service agency. Emakina heeft kantoren in o.a. België, Nederland, Frankrijk, Scandinavië, Zwitserland, Oostenrijk en Turkije. Door een sterke focus op creativiteit, technologie en business expertise behoort Emakina inmiddels tot de top 3 onafhankelijke agencies in Europa.

Reageren is niet mogelijk