info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
Officiële opening kantoor Arnhem

Officiële opening kantoor Arnhem

Woensdag 20 maart, het begin van de lente, werd het nieuwe kantoor van Spring Real Estate in Arnhem officieel geopend.

Gebouw HERT, gelegen aan de Meander 901 in Arnhem, is de uitvalsbasis van Spring Real Estate Oost-Nederland voor de provincies Gelderland, Overijssel en Drenthe. Jan van Dellen, wethouder Economische Zaken van de Gemeente Arnhem, was aanwezig om alle gasten welkom te heten.

Na een warm welkom kwamen collega’s, vastgoedadviseurs en ondernemers samen voor een netwerkborrel. Daarnaast gaf gebouweigenaar Merin samen met The Office Operators (TOO) open huis in Gebouw HERT. Robert Jan Buis, partner Oost-Nederland, zal Spring Real Estate de komende tijd nog verder op de kaart gaan zetten in Oost-Nederland. Hij gaat zich voornamelijk richten op het begeleiden van ondernemers in hun zoektocht naar nieuwe bedrijfshuisvesting of heronderhandelingen van huurcontracten vanuit het vernieuwende concept van Spring Real Estate.

Na het reeds openen van kantoren in Amsterdam, Arnhem en Den Haag zal Spring Real Estate de komende tijd verder gaan investeren in lokale aanwezigheid.

Benieuwd wat Spring Real Estate Oost-Nederland voor u kan betekenen? Neem dan contact op met Robert Jan Buis of kom langs bij Gebouw HERT voor een kopje koffie.

E: robertjan@springrealestate.nl
T: +31 (0)26 222 20 90

Reageren is niet mogelijk