info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Oost-Nederland
Spring Real Estate opent kantoor Oost-Nederland

Spring Real Estate opent kantoor Oost-Nederland

Spring Real Estate geeft verdere invulling aan haar groeistrategie en breidt haar dienstverlening uit met het openen van een nieuw kantoor in Arnhem. De uitbreiding naar Oost-Nederland past binnen het nieuwe organisatiemodel waarin verdieping en verbreding van de dienstverlening centraal staat. Het openen van kantoren in de belangrijkste economische regio’s is één van de speerpunten binnen deze strategie. Spring Real Estate Oost-Nederland zal zich volledig gaan richten op de regio’s Arnhem-Nijmegen, Zwolle en Enschede.

Robert Jan Buis RT zal als partner Spring Real Estate Oost-Nederland de dagelijkse leiding op zich nemen. Robert Jan heeft regionale vastgoedervaring opgedaan onder ander als accountmanager bij ING Real Estate en als directeur van ABC Bedrijfsmakelaars in Arnhem.

Spring Real Estate zal zich de komende tijd verder gaan richten op het uitbreiden van haar dienstverlening in alle belangrijke economische regio’s in Nederland om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen adviseren.

Bent u benieuwd wat Spring Real Estate Oost-Nederland voor u kan betekenen? Robert Jan Buis is te bereiken via robertjan@springrealestate.nl.

Comments are closed.