info@springrealestate.nl   +31 (0)20 658 95 98   Amsterdam | Den Haag | Arnhem | Utrecht
Spring Real Estate realiseert twee nieuwe verlengingen in Rijswijk

Spring Real Estate realiseert twee nieuwe verlengingen in Rijswijk

Spring Real Estate heeft Van Ettekoven Holding B.V. geadviseerd bij twee huurverlengingen in het winkelcentrum In de Bogaard in Rijswijk. De twee winkelunits die worden verhuurd aan A.S. Watson zijn langdurig verlengd.

A.S. Watson is het moederbedrijf achter o.a. Kruidvat, Trekpleister, ICI Paris XL en daarmee marktleider in de Health & Beauty industrie. Kruidvat en ICI Paris XL zijn als onderdeel van A.S. Watson momenteel gevestigd in de winkelruimte. Kruidvat huurt 683 m² v.v.o. winkelruimte aan de Pr. Constantijn Promenade 3. ICI Paris XL is verderop gevestigd aan de Pr. Constantijn Promenade en huurt 291 m² v.v.o. winkelruimte.

Het In de Bogaard winkelcentrum is gevestigd in Rijswijk, een voorstad ten zuiden van Den Haag. In het winkelcentrum is een verscheidenheid aan bekende nationale en internationale merken gevestigd zoals Hennis & Mauritz, Rituals, Ahold, ING, Vodafone, Media Markt en Basic-Fit.

Van Ettekoven Holding B.V. werd gedurende deze transactie geadviseerd door Spring Real Estate. A.S. Watson werd geadviseerd door haar eigen vastgoedafdeling. Heeft u belangstelling voor deze panden als beleggingsproduct? Neem dan contact op met ons kantoor.

Reageren is niet mogelijk