TaxatiesOnafhankelijke marktwaardetaxaties

Taxaties РOnze full service taxatieafdeling biedt onafhankelijke marktwaardetaxaties aan in heel Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in taxaties van residentieel beleggingsvastgoed in Groot-Amsterdam, kantoren, ontwikkeltaxaties en taxaties van exploitatiegebonden vastgoed.

Onze taxateurs voldoen aan alle vereisten om voor diverse doeleinden te taxeren. U kunt bij ons terecht voor taxaties in het kader van financiering, aan- en verkoop en balanswaardering voor de jaarrekening. Daarnaast taxeren wij voor beleggers, corporaties, banken, ontwikkelaars en overheidsinstellingen.

Ervaren register taxateurs

Ons team bestaat uit zowel young professionals als ervaren register taxateurs die beschikken over ruim 10 jaar directie ervaring en een uitgebreid portfolio van zowel reguliere als specialistische vraagstukken.

Snelle doorlooptijd

Wij kunnen in heel Nederland en binnen twee weken elk gewenst object van een betrouwbare marktwaardetaxatie voorzien.

Maatwerk

Door onze uniek Springbase en nauwe samenwerking met Research zijn wij in staat om algemene informatie en maatwerk te leveren ten gunste van uw vraagstuk.

Multidisciplinaire aanpak

Onze aanpak is altijd multidisciplinair met respect voor vertrouwelijke informatie.

Gecertificeerd taxateur

Wij zijn gecertificeerd taxateur voor diverse banken en leveren doelmatige en overzichtelijke documenten met een doorlooptijd van vijf werkdagen na bezichtiging.