Union Street verhuurt circa 4.300 m² kantoorruimte in HS Building

Union Street verhuurt circa 4.300 m² kantoorruimte in HS Building

Union Street Pluto B.V. heeft circa 4.300 m² kantoorruimte in de HS Building in Den Haag langjarig verhuurd aan onderwijsinstelling Stichting ROC Mondriaan. De nieuwe huurder zal zich vanaf 1 januari 2020 gaan vestigen op de begane grond tot en met de zevende verdieping van het kantoorgebouw. Daarnaast krijgen zij de beschikking over 22 parkeerplaatsen in de Q-park parkeergarage.

Onderwijsinstelling Stichting ROC Mondriaan is de grootste MBO-opleider in de regio Haaglanden en biedt opleidingen aan op het gebied van beroepsonderwijs en educatie voor volwassenen. De locatie aan de Brouwersgracht 50 in Den Haag voldoet niet meer aan de huidige wensen en daarom is gekozen voor het energiezuinige kantoorgebouw HS Building, gelegen op de hoek van het Johanna Westerdijkplein en de Waldorpstraat. Stichting ROC zal haar intrek nemen aan de Waldorpstraat zijde. Het kantoorgebouw biedt een prachtig uitzicht over Den Haag en beschikt tevens over een energielabel A.

Verhuurder Union Street Pluto B.V. werd gedurende deze transactie begeleid door Spring Real Estate. Huurder werd begeleid door Nadorp Bedrijfsmakelaars B.V.

Heeft u ook belangstelling om kantoorruimte te huren in de HS Building? Neem dan contact op met ons kantoor.

Reageren is niet mogelijk